Holdet bag WebArd

Hvem er jeg?

Ja, det er et godt spørgsmål. Holdet bag WebArd består af én person, Ditte Schurmann Jensen. Jeg startede WebArd efter et kig rundt på nettet og efter at have set hvordan mange hjemmesider så ud bagved og at det desværre ikke er særligt godt. Når man laver en hjemmeside er der nemlig en masse ting bagved der også skal spille sammen med designet på selve hjemmesiden, for at den fungerer optimalt, det er derfor desværre ikke nok at en hjemmeside er pæn, den skal også være med rent optimerings- og SEO-mæssigt. Der findes en række værktøjer til at teste hjemmesider og finde frem til de fejl der sløver hjemmesiden og evt. salg. Det er lige præcis her, jeg mener at jeg gør den helt store forskel for jer i forhold til vores konkurrenter.

Jeg gik med tanken i noget tid og besluttede mig for at kaste mig ud i det. Jeg skulle starte i praktik på min uddannelse, hvor muligheden for at gå i praktik i egen virksomhed var der, så det føltes som det helt korrekte tidspunkt at prøve det af.

Jeg er uddannet multimediedesignet AK.

Jeg er oprindeligt opvokset i Ikast, men er på nuværende tidspunkt er jeg bosat i Kølkær, nær Herning. Jeg driver WebArd fra mit hjem i Kølkær, dette har jeg gjort det siden starten af 2020. Firmaet er derfor stadig nyt og spirende og jeg er altid klar på en ny og spændende udfordring.

ditte

Jeg har mange års erfaring inden for design i Photoshop og Illustrator, hvor jeg har lavet grafiske ting for private og familie. Jeg har siden jeg var lille været meget kreativ og elsket at forsvinde ind i den kreative verden, på den ene eller den anden måde. Jeg er oprindeligt uddannet Salgsassistent i 2016, så jeg har derfor også en baggrund inden for salg og kundeservice. Jeg startede min uddannelse som multimediedesigner sensommeren 2017 og jeg blev færdig sommeren 2020 som Multimediedesigner AK fra Erhvervsakademi Midtvest i Herning. Dette var drømmeuddannelsen, hvor muligheden for at kombinere design og det grafiske med det lidt mere nørdede som kodning. Udover salgsassistent og multimediedesigner har jeg også taget et kursus inden for online marketing hos Bigum & Co, i foråret 2017.