Hvem er vi?

Hvem er WebArd?

Hos WebArd ved vi hvad en hjemmeside både bør og skal indeholde. Vi udvikler professionelle hjemmesider og webshops hvor vi altid tager udgangspunkt i konceptet UX Design, som går ud på at skabe den bedste oplevelse for brugeren.

Idéen til WebArd opstod mens ejer, Ditte Schurmann Jensen, stadig var under uddannelse som Multimediedesigner AK. Efter et godt kig rundt omkring i markedet og efter et par opgaver, stod det klart. Vi måtte kunne tilbyde noget der var bedre. Noget hvor der virkelig bliver gået i dybden med projektet, noget der gør kunderne glade.

Vi har efterhånden mere end 5 års erfaring inden for opbygning af hjemmesider, UX Design, SEO tekstforfatning og meget mere. Virksomheden så dagens lys tilbage i 2018 og har siden da haft mange spændende kunder forbi virksomheden, under vores referencer kan du se et udpluk af dem.

styrk

Når man skal lave en hjemmeside, så er det ikke kun om den ser flot ud og om designet er godt. Der ligger så meget andet bag også, funktionaliteten skal være der, er din hjemmeside nem at finde rundt på? Finder kunderne nemt den information de søger? Eller er den forvirrende og kunderne ender med at søge et andet sted hen? Fortvivl ikke, det kan virkelig være en jungle at finde rundt i. For ikke nok med designet, den skal jo også fungere bagved, den skal ikke være for langsom og Google skal finde den attraktiv, så vi også bliver vist her.

Synes du også det var forvirrende snak? Og vil du gerne videregive byrden? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi står klar til at vejlede dig inden for de bedste og nyeste trends når det kommer til hjemmesider, vi ved hvad der passer godt til dig, din virksomhed og ikke mindst hvad der fanger dine kunder.

Udover hjemmesiderne. Så har vi også rigtig god erfaring med at hjælpe virksomheder med at finde deres visuelle identitet. Det kan være ved hjælp af visitkort, en brochure, en hjemmeside eller et logo. Vi lytter til dig og din vision og kommer med vores bedste bud på hvad der passer til jer.

Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi ved hvad vi snakker om.

Medarbejdere

Ditte Schurmann Jensen

Webdesigner