Kontakt os

WebArd

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os via ovenstående eller via kontaktformularen her på siden.
Vi er ledige for samarbejde og jobs inden for grafisk arbejde, hjemmesider, optimeringer, SEO og serviceaftaler. Du er også velkommen til at kontakte os for sparring på et projekt.

Vi går lige til sagen og lytter efter hvad du ønsker.

Har du brug for at vi kontakter dig?

Brug vores kontaktformular

Medarbejdere

Ditte Schurmann Jensen

Webdesigner

Når man skal vælge et webbureau til at lave sin nye hjemmeside eller opdatere den eksisterende, kan det være svært. Der er mange at vælge imellem og hvad skal man lige gå efter og prioritere. Man skal altid huske at man får hvad man betaler for og en ting som en hjemmeside er desværre ikke noget man får for et par tusinde. Så hvad skal man kigge efter når man skal vælge webbureau? Først og fremmest skal man kigge på deres egen side. Fungerer den? Er den pæn? Og hvis man kan, hvordan ser det ud bagved? For hvis et webbureau ikke kan finde ud af at optimere og opbygge deres egen side ordentligt, er det så forventeligt at de vil gøre det ved din? Nej, ikke rigtigt. Noget andet er selvfølgelig anmeldelser/referencer af virksomheden og at kigge på det arbejde de har lavet for andre.

Udover dette skal man huske at læse det med småt i diverse kontrakter og serviceaftaler, for at sikre sig at der ikke er skjulte gebyrer eller lang bindingstid på en serviceaftale, så du ikke sidder fast i en dårlig aftale i flere år. Hos WebArd har vi ingen skjulte gebyrer og en minimal bindingstid på vores serviceaftaler. Udover dette sørger vi også for at du er tilfreds med det produkt vi afleverer og vi ser ikke opgaven som færdig før du er tilfreds.