7 fordele ved at bruge et CMS-system

Hvad er et CMS system?

CMS står for Content Management System. CMS er et open source system der bliver installeret på en webserver, denne håndterer hele din hjemmeside. Du bruger derfor CMS systemet til at opbygge din hjemmeside, redigere og vedligeholde uden at skulle kode hver enkelt ting. Der findes et hav af plugins, temaer mm. Som kan bruges til at skabe netop den hjemmeside som passer bedst til din virksomhed. Et CMS system er også nemmere for dig som kunde/virksomhed at håndtere efterfølgende fremfor en hjemmeside der er kodet fra bunden eller lavet i nogle mere komplekse systemer. Så hvis du selv ønsker at overtage hjemmesiden efter din webudvikler har lavet den, så er dette en mulighed hvis du har tid og lyst til at sætte din ind i CMS systemet der bliver brugt til din hjemmeside. Ellers har du i det fleste tilfælde mulighed for at tegne en serviceaftale med dit webbureau.

WordPress – høj brugervenlighed og masser af muligheder!

WordPress er en af verdens mest anerkendte og brugte CMS systemer. Gennem WordPress er det muligt at skabe hjemmesider eller webshops der er 100% skræddersyet til den individuelle virksomhed, deres behov og deres identitet. Mulighederne er derfor uendelige i WordPress, med den rigtige viden og den rigtige tid. WordPress er det system vi altid arbejder i og til hver en tid, det system vi altid vil anbefale.

Fordelene

Der er mange fordele ved at vælge et CMS system. Blandt mange kan jeg nævne følgende 7 fordele, som hjælper dig med at skabe den perfekte hjemmeside. 1. Du kan altid få adgang til din hjemmeside. Det eneste det kræver er internet, en browser og dit login. Du kan derfor opdatere din hjemmeside på farten uden problem. 2. Du behøver ikke have erfaring med programmering for at arbejde i systemet. Det kræver blot lidt læring for at kunne finde rundt i systemet. 3. Systemet kan uden problemer håndtere store mængder data og alt indhold gemmes i databasen. 4. Det er nemt at tilpasse systemet og din hjemmeside, ved hjælp af udvidelser som udviklere verden rundt laver. Der findes både gratis udvidelser og udvidelser som koster noget. 5. Der kan oprettes flere brugere i systemet. F.eks. hvis du har en medarbejder der skal kunne opdatere diverse indhold på siden, men som ikke skal have fuld adgang til alt. 6. Et CMS system hjælper dig med at skabe en større ensartethed på hele din hjemmeside. Så du holder den røde tråd. 7. Dit indhold på siden og designet er adskilt, du kan derfor til hver en tid opdatere dit indhold eller dit design uden at det påvirker hinanden. Disse fordele er bare nogle få af mange. Hvis du ikke føler dig sikker nok til selv at udvikle i WordPress kan du til hver en tid kontakte WebArd og få et godt tilbud på en skræddersyet hjemmeside som passer til dig og din virksomhed.